Läs om manen. som blev lurad 150922

Hej jag har läst. På facbook om en man som blev lurad vid en bankomat. Man behöver inte vara. Funktionshindrad för bli lurad i dagens läge man kan bli lurad av vem söm hälst i dag så det häller att vara på sin vakt. Det spelar ingen roll i Detta land som heter Sverga vad man gör www.arbetsbetsformedlingen.se Luras också indirekt. Dom hjälper ej till med jobb i dagens läge utan ser. Bara till att man för dom pengarna man är bäretigad att få i dag. Så att inte man står utan ersättning. Denna rubrik heter. fräck kupp mot Dawnsyndrom. Viste ni att det var en sak inom våran egen organisation från början. Så att vill har splittras flera gånger. förut. Också. Så det är bara inte. Förningen. Som är i Göteborg i dag som är en ut bryttar grupp

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.