håll vad ni låvar. 15-10-12

Hej jag som skriver på denna sida är grundare för. Den här sidan så all som står på denna sida det står vi för. Det vill säga min kompis också som är med. Son också kan läsa om här på första sidan. Så därför tycker vi väll inte om att www.kommuner.se och landsting och stat inte står upp för vad dom säger. Bara ett exempel är det här med. www.lls.se det tycker vi med flera har holkas ur. Med tiden. Det här är ett annat exempel. Man säger att få den hjälp man behöver inte ska kosta den en skilde medborgaten. Utan att det ska finansieras med. Våra skatte medel. Man vill göra oss till fattiga. För att man säger att vi ska ha det som går gratis. Det finns inget i dag som är gratis för några alls. Vi ska ha samma rätt som alla andra i det svenska samhället.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.