Hej vi kan inte förstå. 15-09-06

Hej vi som skriver denna blogg kan inte för stå. Hur en hel personal grupp kan stoppa två stycken att vara till sammans. Vi kan häller inte begripa. Vad  www.arbetsformedlingen.se är  för någonting i dag.  i praktiskt syfte som. Dom engång i värden var. frågar vi oss varför  man inte avskaffar en sådan. Sak Som kallar sig för att vara en statlig myndighet. När dom inte ens lever upp till vad Namnet Säger att dom är och ska vara. Sedan kan man ju inte för stå heller var för medborgarna ska jobba så mycket för själva. Via sina datorer så att det blir. Stressade så att dom knappt får sitt övriga liv att gå i hopp? Så som att träffa vänner käka gå på något roligt. Med kompisar allt man gör går ut på att sitta fram för denna dator nu. Vad har det sociala livet tagit vägen? vi alla oss.  VI som har det extra svårt får stressa desto mera en för ett på tre år sedan. Dom flesta sover sämre och sämre på grund av all denna säker het och all data som finns nu för tiden.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.