Nu är ni så goda att hjälpa till. 15-08-28

Hej det finns dom som behöver. Stöd och hjälp ut av samhället. Extra mycket bara för att alla kommuner i detta land  Sverige Får en penga påse av. Vår sokallade folk valda regering. Som folk menar på att dom fördelar ut på fel saker. Det kommunen lovar att dom ska ha en 4 väckers per jod på. sig att göra. Det håller man . Sedan när det är fråga om att vi som jobbar och betalar skatt och gör rätt för oss. Om vi skulle slarva med en liten grej. Så får vi snart veta detta. Av alla medier vi har att vi har gjort ett litet miss tag. Och det får så stora konsikvenser så fort i radio och teve och tidningar så att det är inte konstigt att befolkningen blir mer och strässade i dag en vad vi var för 30-40 år sedan.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.