150706 Hjälp oss och skaffa

Hej vi är flera i samhället som vill ha jobb. Istället för att leva på massa bidrag. Detta görs bara för att vi med någon form av. www.funktionshinder.se ska känna oss sjukare en vad många av oss är. Jag vet många i vår situvation som har gått från www.dagligverksamhet.se Dom som ingen särskild. Ut bildning  har i dag jobb som dom har. lyckats öka sin. Lön i stället  för. Pansion och sjuk päning från sin dagliga verksamhet. Bara detta visar att dom mår i dag bättre en andra som. Har Funktionshinder. Hur man ska visa olika myndigheter. På att detta stämmer det är en stor fråga att ta på jätte stort allvar tycker vi i alla. funktionshinder organisationer. Så kom i gen nu politiker. Med eran satsning på. Detta att alla ska med. på tåget trotts utbildning. Nu eller aldrig. vi vill inte samlas under ett och samma. tack och samma före tag som. www.samhall.se gör i dag i blir allt så i hopp klumpade som ett par djur. Det tycker väl häller inte om att bli. Så skärpning på alla politiker block.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.