Sluta skräm vättet ur människor.

Vi som behöver  Extra mycket hjälp med saker. Vi blir lurade av folk som inte tar oss och andra som också behöver stöd på allvar.  Så att till sist. tror inte dom häller på oss. Vad vi behöver hjälp med. Jag tänker då först på olika. Myndigheter som försöker lura in oss i saker som vi inte vill. För dom som har lite svårt med saker. Måste ta det lite extra lugnt för att kunna över huvud taget. Våga ta i mot någon hjälp i de  fall som dom tror sig behöva hjälp. Då är det extra noga att man inte. Skräms på ett sådant sätt som förverar en redan allt för skadad relation med. Dom som man redan har valt att umgås med. För att försöka att kunna. Lita på varandra åt min stående. Kan man ej detta så blir allas samhälle väldigt sår bart. Till sist kan det gå så. långt att folk inte vågar vara aktiva. över huvet taget. Är det sådant sverge ni vill ha? jag tänker på folk som har varit tvungna och slutat med saker. Bara för att man inte har lyssnat på varandra. Folk har skaffat sig skyddad identitet bara för att man har blivit skrämd av personer man en gång har trott på. SÅ  JAG MED FLER UPP MANAR LÄSARE ATT TÄNKER ER FÖR ORDENTLIGT VEM NI SKOJAR MED. För risken kan bli att folk tar så illa upp så att all kontakt man har haft bryts. SÅ VILL ingen ha det. väll?

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.