Detta är farliga saker 15-07-25

Hej jag tänker då på alla er som blir ut satta för brott av något slag. Så som att bjuda hem dör knackare  till sig i tron att dom är ärliga. jag har själv blivit ut satt. Dom går runt i bostads områden för bli inbjudna på kaffe eller saft eller något annat ärende. Dom ger sedan ett sådant intryck på folk så man tror på deras saker. Sedan så ger dom upp ett eller flera år. Men kick får vi dom börjar om i gen till slut så ringer man ner folk per telefon så det. Första vi gör i välmening det är att svara i telefon när det är okänt nr. För man tror ju att anhöriga ligger på sjukhus eller polisen ringer för det har hänt något.  Men oftast är det någon form av bedragare som inte. www.nixregistret.se kan göra något åt. Där för vill vi att ni som har okänt nr. Att tar bort spärren. och ringer 020-27-70 00 Ring från din egen telefon det en automatisk svarare. Sedan om det gäller mobiler så ha en kontant kort för då fungerar inte detta som 077-228-00-00 för att spärra era mobiler.  Om ni inte tror oss. Så gå in www.nix.se själva. Låt ingen annan göra det åt er. VAR VENLIG ATT TA OSS PÅ ALVAR

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.