15-06-21 Värsta jag har varit med om.

Hej har man inte nog med jobb. En då när vi som har lite svårt med visa saker bara för att vi har någon form  av hinder att göra dom sakerna i det. Tempo som samhället kräver av. Samtliga med borgare i sverge i dag. Vi har föräldrar i dag som har så stort kontroll behov. På dom som är vuxna i dag. Så att man ska för söka klara så mycket på. Egen han i dag. För att visa våra föräldrar att vi klarar av samma saker fast i ett lite långsammare tempo. En vad dom är vana vid. Från sina uppväxt år. Vi alla har våra egna sätt. att lösa vara liv. jag kontrullerar inte vad. Meniskor gör. Bara att dom gör saker. Om man tänker så behöver inte någon. Vara extra kontolant åt någon här på denna jord. Vi lever bare en gång   här. O nu låt dom som vill och kan försöka själva. Göra detta utan mor och far föräldrar ska komma med pekpinnen. För alla har vi någon gång varit små och fått. Leka ut av oss. Vi bor inte i ett diktatur land som. Många fort farande tycks tro. Vad är  ett dikta tur land. Jo det är ett land där en. Bästemmer om alla i det landet. Så vill nog inte i sverge ha det?

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.