15-06-20 Alla vill ha rättvisa i landet.

Hej när vi tänker på ordet. rättvisa vad är det då som vi menar. Riksdag och Regering. Har ansvar så att staten och kommuner som vi har runt om i vårat avlånga land. Som vi kallar sverge. Kommunerna har i dag för mycket ansvar. Så att dom har svårt att göra budget i från dom pengar. Det får. Ett exempel www.sl.se ett annat är www.färdtänsten som i dag har gott i hopp med.  www.sl.se och sedan är det ned www.arbetsförmedlingen.se Dom gör inte som ordet säger. Förmedlar jobb. Utan dom  låter folket söka. Jobb själva så mycket som dom. Bara orkar om man inte söker jobb. Då får man inga pengar alls. Från www.forsakringkassan.se  Som är en statlig myndighet i dag. Det är också våra www.kommuner.se även är www.samhall.se detta.  Ingen av alla saker som jag räknade upp är. lirar med varandra. Viket skulle gör så att alla myndigheter jobbar tillsammans. Då tror vi att sverge skulle gå bättre en vad. Det gör i dag men vårt av långa land. Om alla myndigheter. o statliga säker sammar betade mycket bättre en vad dom gör i dag.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.