14-11-23 En föndering som vi har

Hej Alla som är med i någon form av. Förening ska inte behöva ta hjälp av sina anhöriga. För att få det stöd man så väl behöver av sin förening för dom anhöriga har inte så mycket kunskap om telexempel Hur man får www.arbetsformedlingen.se Att hjälpa sina funktionshindrade sökande till jobb på rätt sett. Då föreningen har sådan kunskap så ska föreningen inte säga vi hjälper inte enskilda medlemmar. Det är ju där för man söker medlems skap för att man behöver hjälp i frågor som inte dom anhöriga orkar sätta sig in i eller har tid med. För att dom anhöriga ska slippa detta på gamla dar. Vad är man annars medlem för i en förening? Dom som är aktiva i en förning dom kan häller inte allting. Så i ett fotbolslag eller vad det är för frågor det rör sig om. Tänkvärda ord. Tanken är att vi alla i en förening ska hjälpas åt mot olika myndig heter så att vi slipper bli lurade.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.