Dax att prioetera 14-11-26

Hej vad gör ni på era dagar? Dom som kan jobba döm gör det med glädje. För att man ska kunna känna pengar för att kunna betala alla räkningar man har när man bor i eget.  Dom som bor i andra hand gör detta för att kunna lära sig bo på egen han. Efter ett par år.  vad menar jag nu? jo dom som bor i gruppbostäder det blir i almenhet dyrare. För ni betalar hyran till Dom som har hand om gruppbostaden. och sedan betalar dom samma pengar till bostads bolaget och dom har ett andra handskontrakt. Sedan så om ni är aktiva i en förening så vill ju personal på boendet att ni inte ska slarva med att höra av er. Om ni inte kommer på möten som vi har stor er faren het ut av att det slarvas med lite till och från. Det drabbar oss som är aktiva i varje förening. Så pass mycket så man föndderar på om eller vad föreningen har missat. för något Vi är accepterande bara man meddelar för hinder i tid.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.