14-11-19 Nu är vi läsdsna

Hej det sägs att allting ska bli bättre med nya rigeringen. Men när då? dom har suttit vid makten sedan valet 2014- Vad har man gjort man setter till grupper som ska kontrullera att saker blir bättre? det säger också att man ska få jobb efter att man har sökt ett antal jobb som man kan få anpassade bara man vill jobba som alla ska eller är berättigade till men i stället ska man skriva massa onödiga papper för att få hjälp med jobb via www.arbetsformedlingen.se så att man blir slut i huvudet bara för att man ska komma i håg att fylla i dom varje månad så att man få den ersättning som man är berättigad att ha. För att man ska kunna betala alla månadens räkningar som man får. jag skulle tycka att www.arbetsformedlingen.se skulle kunna söka jobb åt dem som går dit: För att registrera sig.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.