Det som vi ser 14-11-06

Hej Det som sker är brott. Både från Kommuner. även får privat personer När det gäller dom. Laggar och förordningar som regeringen stiftar. Dom skall vi hålla hårt. I för gör ägare flera brott. Så som att släppa lös sina djur på en mörk gård. Om man inte ser dom mot en så vet vem så hälls att man kan bli skrämd. Detta är också farlig. För Personer som är klädda att inte n förskaffa en så billig. liv för säkring som en reflex väst.  Man skadar  sig hellre en att tänka på dom konsickvenser som följer med alla skador som följer. Skrämsel när man möter djur som inte respektive ägare har kontroll över. Som ett hund dagis som är 2 stycke på 5 hundar var. Djur  ska vara i skogen inte bland. Befolkning som kan bli skrämda. För  att undvika att folk kan bli skrämda av oföre sedda ljud. Som höga hund skall och smällare på ny år eller ballånger som smäller o förberett. Vi har en. Ringering Som stiftar lagar för att man ska hålla dom regler som stiftas. Befolkningen i Sverge bryr sig inte om lagar som finns för att skydda folk mot dom brott som andra begår som inte vill ha ett. lugnt Sverge. Vi ser detta som händer på våra gator och torg nu för tiden. Mycket flyktingar har vi fått i detta land. Bara för att våra pengar av skatten vi betalar går till våra flykting förläggningar i dag i stället. För till Sverges egna behov i första hand. Som det borde vara jag tänker då på jobb sitivationen som vi har i dag.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.