13-12-02 Dax att slå ner.

Hej nu är det allvar. Dags att slå sönder. bord. Vi som har hjort denna sida möjlig. Är 12345 på samtliga kommuner, lasting. stat och deras. Beslutsfattare ta ansvar för lagarna. Som ni stiftar i Riksdag & regering. Som ni bevisligen inte gör i dag. har kommer ett par av era dummak beslut. Om ni kunde ta era vettiga beslut från början av eran. Regerings pärjod så slapp det bli så tokigt. För en stor del som är beroende av hjälp från samhället. Här är ett fler tala av era klantiga beslut. Ta detta till er nu. han protesterar mot att. Läs detta i www.foraldrakraft.se glöm ej att fortsetta läsa detta. Fem åtgärder som för hindras. www.foraldrakraft.se Det är fler som undrar om vi måste spar på. www.reclaimlss.org Läs detta också se hitt www.assistansTv.se Till sist men inte minst så finns det en hjälpande hand. Ta i mot den

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.