13-11-19 Dax att ta.

Detta på allvar nu. Som ni kanske har läst så har denna sida blivit till på ett så dant set som ni kommer att se. www.facebook.com ingen brytt sig. Så känner vi som inte får jobb på ett år. jag har varit arbetslös nu i ett år.  vi som hjälps åt på denna sida har mycket att säga er. Andra där ute i vårat samhälle. kolla in detta. otacksam.wordpress.com. Sedan  vill vi att ni läser www.aftonbladet.se Vi vill inte ha. Är en sak ni ska läsa och det andra är. Ring inte. Det är för mycket obehagliga saker nu som händer i samhället. Ni nya och gamla läsare får vara lite mera uppmärksamma på vad och hur ni uttrycker er på nätet. Slutligen så vill vi naturligt vis att ni känner för att hjälpa oss med olika saker som intresserar er. Ta då att gå in på. www.fub.se vid intresse.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.