2013-12-21 Daks att ta oss på allvar.

Hej jag menar på att alla. O avsätt behöver vill lära. av varandra att alla behöver. En hjälpande hand  detta med att ha en hjälpande hand är inte bara bibliskt ord utan. Vi måste som. Eva & Adam inse att vi klarar oss inte  själva i längden. Alltså måste vi vara man & kvinna som kan komplitera varandra. Det har  inte någon ting med varelse ålder eller vad man eller en kvinna klarar av. Bara man hjälps åt i livet med allt. Så ska helst peson kemin stämma på varandra. Så man gör ungefär lika mycket. Sedan med längden beroende på hur längt man varit till sammans så kommer nästa steg. Det här blir det sista jag som författare skriver, Till nya läsare i år. Ta väl hand om varandra på jul & ny år det vill säga 2014 så ses vi då glöm ej bort att läsa. Detta noga.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.