Hej detta har hent mig. 12-04-30

Hej har fått förlänging på min tjenst. Som samordnare när det hjäller. Att få funktinshindrade att försöka  tänka på miljön. Dom får hemst järna kontakta mig på. www.solidaritetshus.se Eller besöka oss på tegelviksgatan 40 Om man är intreserad att få information om miljö föreningar och vad man kan som funktionshindrade att göra när det är fråga om att få betre miljö. Sen har jag kämpat för att få upp glädien för en flicka som har assistans 13 timmar om dagen men hon får inte åka utan fgör sit hem utan att sistenterna slutar jobba hos henne när hon är så beroende av lnassistans. Meningen med assistansen hanatt dom ska hjälpa till att aktivera peronerna. Dom gör inte detta så att jag som hennes före detta pojkvän har släpt henne. För att det visar sig att hon bara kommer ut från lägeheten sin när hon ska sjukhuset. Då följer inte ens peronalen med henne. Om hon vill ringa till persolalens samordnare och bköperäta att hon är missnöjd så får hon inte detta för personalen. Detta har gort mig arg så att hon har förlorat förtroende för mig. Jag har sett till att hon har fått en kontakt med. www.bosserådochstöd.se Men hon är så labil i dag så hon vågar inte ta egna beslut utan måste hjämt ha hennes god man vid sin sida. sedan vill köpa något så ska hon alltid ta kvito på detta. Så kommer hon inte i håg mycket heller. Det har att göra med epelepsin som hon har. Men det ska  nte hindra henne att få åka ut på roliga saker som att träffa sin eller någon pojkvän eller åka på resturante med sina kamrater. På allt detta ska personal ställa upp. DET ÄR DÄR FÖR NAN HAR PERSONAL SOM SKA STÄLLA UPP. iNTE BARA VARA HEMMA MED HENNE SOM DOM ÄR.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.