Hej på er 2012 03 24

Jag tycker om ni flickvän. Men jag tycker att det är jobbigt när hon inte kan vara spontan som jag kan, Hon har hela sitt vuxna liv varit rulstols buren. Hon har tillgån till pesonliga assistenter men dom gör inte ut flycker med henne som hon vill att dom ska göra med henn, Hennes pojkvän som jag är vill hennes besta. Hon orkar inte kämpa i mot. Det för står jag, För hon är vård beroende i dag. Men för att bryta den isoleringen som hon har  tycker väl vi inom. Fub rörelsen att hon och andra i hennes sitvation Moste få lämna bostaden någon gång utan att vara på hemma pan hela tiden. Som hon är i dag. Hon kommer endast hem i från när hon åker som dialys pasient eller till annan vård. Hennes pojkvän får tänka extra mycket på vad dom vill. göra av livet till sammans. Jag jobbar aktivt inom.Fub rörelsen för hennes och andras skull.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.