detta har hent sen sist 2012-05-08

Jag har kännt en flick sedan ungdomsgården. vi blev kärra i varan. jag svimmade på undomsgården. personalen så inte detta som hände utan en av gårdens undomar kom i sin rullstol och ryckte mig litte förigtigt i håret vi blev sedan ett par. jag var 15 år då sedan dess har vi känt varan. mem det har inte blivit så långvarit utan efter ett tag så hitade hon en annan så har det holligt på. i ett påom gångar. Sedan nu i vuxen ålder så trodde vi väl att det skulle fungera, Men då kommer hennes godman och för stör en en gång för oss och det orkar inte jag och då varande flickvännen med. Så att jag hoppas att hon få en relation med assistenterna i stället som hon har. DOM ÄR TILL FÖR HENNE. MEN HAR HON NÅGON PÅ BESÖK SÅ JÖR DOM INTE ÅTT BEGGE 2 utan bara mat åt henne detta tycker vi är fel. Hon kommer inte hem i från heller för. personliga assistenterna anstälda på kommun gör tydligen inte några aktiviteter utan för bostads området med henne som hon så väl behöver. DETTA TYCKER VI ÄR FEL OCKSÅ. PÅ SÅ SÄTT LÄMNAR JAG NU HENNE. HOPPAS ATT ANONSEN I FUBS-TIDNING UNIK GER RESULTAT.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.