17-09-01 Värt att läsa

Hej Stefan skriver detta har hänt. Jag är arbetssökande. Har leta jobb som jag har fottlåv. Av Arbetsgivare att prova på. Men då kommer vårat kärra Af och säger. Av vi får inte ens prova. För att arbetsgivaren inte har. Anstälningsgaranti. VI frågar oss vad är detta för dumma regler. Sedan Så pratar man med försäkringkassan om detta när man kollar om dom har fot in försäkran och dom skrattar åt. www.arbetsformedlingen.se Säger vad är detta för lögligt på hit. Så måste varje som söker jobb nu förtiden. Ha Läkar intyg det tycker vi som är arbetssökande också er ett lögligt på hit. Sedan tycker vi att det är lika dumt att varje bra sär ska folk köpa upp för våra skatte betalares pengar så av får det. sämre på resten av fåra vill. Man ska allt så inte våga gå i pansion. Vissa lever hela sitt. liv efter skoltiden på minimi summan som en ålders pannsionär får ut i dag i sin hand. efter skat. Detta svenska system är inte värdigt oss.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.