17-07-06 Läs värt för alla våra läsare.

Hej jag har i dagens läge varit arbets lös i från. 17-02-15 och sökt jobb regel bundet som man ska göra. För att få sin. Ersättning. www.arbetsformedlingen.se Det er sättning man får har det fiffiga namnet. Aktivitetsstöd eller utvecklingsersetning. I dagensläge finns det för många. Ersätnins nivåer på försäkrings kassan att hålla reda på så att vem som hälst som går i på www.forsakringskassan.se Kan bli knasig i huvudet. Så att jag tycker väl att det. Skulle under lätta för vem som hällt. Om dom hade en ersättning för allt Som dom har www.forsakringskassan.se och den skulle heta. Aktivitetsstöd eller utveklingsersettning. För detta är vad det är att få rätt till sina ersettningar. just att du själv måste på något sett visa att du är aktiv för får ersättningen. Där av namnet. Aktiviteststöd eller utvecklingsersättning och sluta med alla andra former av ersättningar. Så blir det mycket enklare för. både Perssonal inom. www.forsakringskassan.se Och kund. Då slipper ni alla olika val som man är tvingad som. Kund i dag att göra. På så sätt så kan ni ha manuell Svarar röst. Så behöver man inte denna vänt kö som är i dag när man. RINGER till www.forsakringskassan.se och alla parter skulle bli glada och nöjda. DETTA TIPS TÅL ATT TÄNKA PÅ.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.