17-05-13 Läs tips till nya och gamla läsare

Hej jag med andra vet inte vad som har hänt i samhället med. Meskligheten i dag. När man hör av sig till. Folk Så om dom inte svara? då har man. Telefon svarare på. Där man lämnar medelande för att sedan motagaren på ny. Ska ringa upp med det gör dom oftas inte nu för tiden. Var för folk svarare då på sina. Telefoner: när man inte ens har tid att. Lyssna av svararen och ringa tillbaka till den eller dom som är läst in på svararen. Dom som bor i gruppbostad bor där i andra hand. För att dom behöver lära sig att på eget. Där för har dom någon ting som kallas för personal om det skulle hända någon ting då. Deras Respektive inte kan hjälpa till. Men dom ska inte sluta att ringa till dom som man är kär para for. Att man har personal att till gå. Utan man har dom där för att få hjälp i nöd fal. Det är för dom jobbar hos folk dygnet om. I första hand ska man ta hjälp av sin pojkvän eller flickvän. Om man har någon. Och man ska ringa folk när fölk ring in på respektive. Svarare. Dom som inte gör detta? Får folk att sluta höra av sig och hör man inte av sig till varandra. Alls då blir lätt folk ensamma. Detta är inte bra för att blir man isolerad. Och det vi man ju inte bli. jag som grundare för denna sida Står för all som jag skriver. Här

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.