17-04-12 Detta har hänt.

Hej jag Stefan bartsch är arbetslös och sökande i gen. jag letar efter jobb i kommunen. Då säger. www.arbetsförmedlingen.se att dom som söker jobb på kommun att dom inte får vara kvar inom www.arbetsformedlingen.se för att då ska man inte ha aktivitets och utväcklingsgaranti längre detta för står inte vi. www.kommunen.se är väl också ett statlig sak? Så där för har arbetsförmedling. Sagt att vi måste ha nytt läkar intyg. Detta tycker vi är märkligt. För vi kan jobba som alla andra bara att arbetsgivare anpassar arbetsplatsen. Där vi hamnar. år 2010 Skulle Stockholm vara. Helt anpassat för funkttionshindrade. Med det är inte Stockholm en? Så vi frågar oss vad tillgängligheten har tagit vägen. vi hoppas att våra folk valda inte har glömt detta. Det är Snart Påsk och vill passa på att ÖNSKA ER EN RIKTIG GLAD PÅSK. Vill på minna er att ta detta med. Tillgängligheten på Sort alvar. Det hjäller både Äldre byggnader och Ny Bygnation. Vi hörs av efter hälgen

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.