15-01-23 JAG VILL PÅ MINNA

Hej om ni läsare trodde det att vi som.  vi som har gjord denna sida möjlig. För er alla som har dator. hade ni trott av vi. Är en del ut av humor gruppen. StefanochKrister så tog i fel redan 2010 när jag Stefan kom på detta sett att  få ut det jag hade och har att säga. Skulle vara intressant för andra och ta del ut av vad jag hade och att säga. Men jag behövde någon som tog bilder och la upp på sidan också. Så att jag tängte på en kompis som inte heller hade något att göra på dag tid. Som inte jag hade för att jag var och är arbets sökande. Så då kom jag att min kompis. Krister. Också så att där av fick jag en del till av namnet men så kom vi på att ingen av oss kunde detta med att lägga ut detta på webb sida. Då kom vi på att vi behövde hjälp av vår. Förening som var och fort farande www.fub.se vem där är bra på detta. Där av vårat namn. www.stefanochkrister.fub.se

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.