15-01-19 Nu är det nytt år.

görHej God fort sättning på er alla gamla och nya läsare. hur har ni haft det under alla trevliga? helger som har varit innan Det blev nytt år alltså 2015. Jag hoppas att Jag och min kompis. Kan få lite bättre hjälp med att söka praktik platser i år en vad vi fick 2015 jag fick hjälp genom något Som inte lyckades så bra att hitta en lång varig praktik för mig. Då lyckades bara från 20/8-31/9 allt så från Augusti-December 2014 Sedan 1 januari i år så får jag söka om nya praktikplatser. Det är jobbigt men skoj en då. Men dul ska söka jobb så att du är berättigad att få din er sättning varje månad från www.forsakringskassan.se Som du inte får om du är inskriven på daglig värksamhet. Då sägs det att det inte är staden utan det är dom för baskade. www.kommunerna.se som i alla fall gör som dom vill med www.skaten.se jag med fler tycker att staten. skulle minska på www.kommunerna.se och kommunerna och deras ansvar för www.skattepenarna.se. För dom flesta i vart sverge betalar mycket skatt när vi jobbar och vill. Där med ha servis som vi har betalat in skatt för att ha till den servic som vi vill och kräver att samhället ska ge oss. Utan att snåla in på den. Som www.kommunerna.se gör för hela befolknings mängden. I dagens läge Så där för vill jag av sluta med att ge både nya och gamla läsare en sak att fundera på www.skatt.se Så får vi se vad man tycker om denna tabell.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.