14-08-12 Problem

Hej nu får ni läsa om allmänna saker.  Som kan hända trotts att man försöker jobba förebygganda.  Så att det inte ska hända. Det är att man kommer fel med färdtjänst. Tråtts att man har rett adress.  Sedan när man går på arbetsförmedlingens råd att. Misa inte ska miss  uppfatta vad man vill söka för jobb. Så att man klarar av alla nödvändiga utgifter man har i livet.  Så vill dom att man ska gå ner i kunskaps nivå. För att få mera hjälp Detta är att göra sig sämre än vad man är.  Detta gäller alla. Man ska vara glad för den kunskap. Alla med någon  form av.  Fönktionshinder har i ställer för att inte. uppskatta.  Deras kunskaper i stället för att ned värdera. Folk på detta sätt. Som dom gör. Dom ska vara ett proffs före tag på detta med att hjälpa folk till ordentliga jobb så att man känner sig värd att vara delaktig i svenska samhället.  Som man inte kommer att göra om man gör det som. Proffs företaget. www.misa.se på står att dom kan.  Idag får man vara mycket mer på sin vakt. I stället för att vara. Lugn och glad.  Bostads Grupper kom till på så sätt att detta var fyra. Som kände varan och ville bo tillsammans men med stöd. Av personer som i dag har fått en styrande roll. Det var  inte menat så. Jag är i mot dom i dag. För personal ska vara bara en hjälpande hand inte styra de boende på ett.  Nägatifft sett som dom gör i dag.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.