14-08-07 HOPP SAN?

Vad jag som upphovsman  till denna finna sida är  förvånad. När jag nu inte känner i gen min äggen hemsida. Jag har inte bet om denna förrändring utan att man. Frågar först den som står för sidan om man får detta. För meningen med sidan är att. Nya och gamla läsare ska ta mig och mina kollegor som jag samarbetar med  på alvar. För vi skriver aktuella Saker på denna sida som berör oss alla i slutändan. Men det ser jag dom inte kan göra nu. Med denna överaskning.  Med detta så menar vi att vissa: kanske hjäller det alla. För Kommunerna. Tar Över för mycket Så att det börja likna ett dikta tur samhälle i gen som jag flydde i från. Jag är tysk från början. Där en person bestämde allt.  Här i Sverge är det meningen att varje. Indevid ska få säga sitt. Utan att detta blir till en ekonomisk belastning som oss i samhället. Vi är alla bra på något låt oss skapa jobb efter kunskap.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.