13-11-01 Dax att ta detta på allvar

Hej nya och gamla läsare. Fecbook är apsolut inget media som man lägger ut vad man gör privat. I sina hem. På för det kommer att läsas i andra länder också. Så man får tänka sig för vad man skriver och vad man lägger ut för bilder. Det går bra att skiva allmenna saker som detta att. Att Myndigheter. Som ska följa lagar inte gör detta det är för oss vanliga privat. personer obegripligt. Tex att polisen inte tar brott på allvar utan dom fängslar folk som begår brott. För att man tycker att dom ska få sitta av brott i häktet. Sen så gör polisen själva brott. I genom att inte ta reda på om den in tagne behöver vård eller inte. I  detta fall så avled den in tagne i häktet på grund av den denne hade. Ep-anfall. Det ska inte strunta i regler. Som man kan läsa om i dagens www.svd.se Struntar regeringen i rätten till personliga integritet i dag. Som dom inte ska göra tycker vi för att då så är det ju konstigt att vi har lagar över taget om alla ska bryta mot dom. Vi får ju inte missa att betala en räkning för att då för vi krono fogden på oss.

 

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.