13-10-18 Ta detta på allvar

Hej nu tycker. Jag som är grundare till denna sida. Till  sammans med dom som har hjälpt mig att göra denna sida möjlig. Att politikerna som stiftar lagar får ta sig i deras kragar dom har på kläder och göra ett stort ryck. Här och nu detta är en uppmaning till samtliga partier. Man stiftar lagar som i dag inte följs. Vår fråga till er då blir. SKA NI STIFTA LAGAR SÅ MAN SKA BRYTA MOTT DOM. Eller vad är tanken med samtliga lagar? Ta bara detta med bristande rättssäkerhet.. Läs och lär www.handels.gu.se vad dom skriver om detta? sedan läser ni följande. Om bristande. Möte om tillgänglighet. Bara detta visar på att ni lovar mycket. Men håller inte vad ni säger att ni ska göra. Detta är fel att luras. på ett troget sett. www.utopias.se Vi har alla ett eget ansvar inte minst. Tjejer som blir ut nyttjade sexuellt av killar. Här följer en sak som visar vad vi menar med att ta saker på ALLVAR NU OCH FRAM ÖVER    www.expressen.se  Gör Kvinnojourerna  tillgängliga. www.goteborg.ungarorelsehindrade.se  Men detta gäller inte bara Göteborg utan i hela landet. Se även Stor satsning med autism www.svt.se detta tallar sitt tydliga språk. Om ni politiker kan språk över huvud taget. Men till sist vill att ni och alla andra som har med samhället att göra. Att lyssnar och Läser. funktionshindrade kräver Besked. www.dagenssamhälle.se Det gör vi alla föresten. Om ni har svårt att hitta vad ni vill läsa gå till sök rutan då och skriv. bristande rätt. Så ska ni komma rätt. Jag vill önska er alla en trevlig läsning. Av min sida. O av sätt gamla eller nya läsare. Av www.stefanochkrister.fub.se

 

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.