13-08-19 Dax att läsa

hej alla har ni blivit mobbade någon gång? I VUXEN ÅLDER DET ÄR DÄR AV  JAG HAR BÖRJAT. SKRIVA DENNA HEMSIDA. JAG FICK  I DEN TILL DETTA EN PERJOD NÄR JAG VAR  ARBETSLÖS GANSKA LÄNG. DET BÖRJADE MED ATT JAG FICK SVÅRT ATT SOVA. DÅ KOM IDEN ATT JAG VILLE SKRIVA AV MIG MINA  TANKAR. MEN JAG VILL OCKSÅ ATT MÅNG SKULLE KUNNA TA DEL  AV MINA TANKAR OCH. FUNDERINGAR. JAG HAR JAG  SVÅRT ATT SKRIVA NER PÅ PAPPER VAD JAG VILL OCH KÄNNER  FÖR ANDRA MENNISKOR I SAMMA SITVATION SOM JAG. ÄR I NU OCH VAR I. JAG ÄR ENSAN. ALLSÅ JAG HAR INGA SYSKON. NÅR JAG  VAR I SKOL ÅLDERN SÅ GICK JAG PÅ EN FRITIDS GÅRD. SOM FANNS FÖR FÖNKTIONSHINDRADE. DÄR JAG TRÄFFADE MIN LIVS KÄRLEK. MEN HON LEKER MED MINA KÄNNSLOR. EN I DAG. VI BOR 1 TIMME I FRÅN VARANDRA. NU ÄR VI VUXNA. JAG KAN GÅ OCH FÖRSÖKT ATT HJÄLPA HENNE SÅ MYCKET. JUST FÖR ATT INTE TÄNKA PÅ ATT JAG HAR. FÖNKTIONS HINDER  JAG HAR. MEN HON ÄR RULLSTOLSBUREN. SÅ HON ÄR BEROENDE AV MYCKET MER PRAKTISK HJÄLPA AV ANDRA SÅ ATT DET GÖR ATT JAG INTE ORKAR MED PERJOD VIS. MED EN DAM SOM VET VAD HON VIL. MEN JAG FÅR INTE HJÄLPA HENNE SOM JAG VILL GÖRA MED FOLK SOM SITTER I EN SVÅRARE SITTS EN VAD JAG GÖR. SÅ  ATT JAG SKÄNNER ATT JAG EJ FÅR UT NÅGOT AV DET MOTSTÅND JAG FÅR. HOM PRATTAR MEN HON VÅGAR INTE SÄGA TILL MIG VAD HON KÄNNER FÖR MIG UTAN  GÅR HÄLDRE BAKOM RYGGEN PÅ MIG OCH PRATAR MED ANDRA. DET ÄR SÅ KLART ATT JAG BACKAR DU FÖR DÅ KÄNNER JAG ATT  JAGÄR I VÄGEN PÅ NÅGOT SÄTT. JAG RÄKOMENDERAR ER ATT SKRIVA NER VAD NI KÄNNER. MEN NÄMN INTE NÅGRA NAMN I DET NI SKRIVER NER. FÖR ATT OM INTE NI SKIVER NÅGRA NAMN DÅ HAR NI ERA RYGGAR FRIA. MAN SKA INTE JUGA OM VAD MAN SKRIVER. HELLER. ÄRLIGHET KOMMER NI LÅNGT MED.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.