13-08-07 nytt att läsa

www.lakartidningen.se  läs det är 2 miljoner våld tagna i Kongo. Ni kanske undrar var för jag tar upp detta? har det något med. funktions hinder att göra. I  aldrahögsta grad. Vill jag mena för har människor det så. Kan man ge sig katten på att dom inte har det bra med. Vatten och andra livs nödvändiga saker. Som mat för  sig eller sin. Familj om du nu har råd med ens sjukvård. Fub gör mycket för att stöta. FATIGA  I LÄNDER SOM HAR DET TUFT. Dom har det. En u tuffare en i vårt land. Sverige vist har vi det bra för hållande vis mot så kallade u länder. Med sjuk vård och möjlig het till vatten som går att dricka. Å mycket mer som inte dom har till gång till. Så om ni inte en är med i någon organisation som stötta u länder och funktions hindrade som.  www.fub.se gör så tycker vi att ni ska ta en eller ett par funderare på att gå med. ring 08-508-866-00 för mer info.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.