13-07-15 Dax att titta

Hej i går tittade jag på en bra. DOKUMENTÄR. som heter.   Armlös, Benlös Makalös / SVT play titta på den så för står ni mycket. www.svtplay.se

Det tycker jag säger en hel del. Hur en rullstolsburen. Kvinna och en gående man vill leva till Sammans men den gåendes mor är i mot detta. För flickvänen är multifunktonshindrad. Men Dom  har 2 år från varandra i ålder.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>