13-07-14 Nu är det dax att titta hit

Hej det första jag vill säga . Är att man aldrig  ska  tveka på det man ska göra. Inte ens när det gäller sin och andras sjukvård i dag. gå in på www.aftonbladet.se Och sök efter vård debatten,   Sedan  har ni väl set filmen?  hur många lingon finns det i värden. Jag  vill  att ni går in på hem sidan för att titta på upp följaren som heter.  Hur många kramar finns det i värden www.gladahudikteatern.se Sedan går ni på film med glada Hudik. Där får ni se.

 

cker

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>