2013-06-18 Nu är det dags på

Hej jag är  en person som  vill göra. Det funktionsnedsattas. liv lite bättre. Då vill jag se att människor inte tappar. glädjen utan tar en dag som det vore den sista dagen i sitt liv. För vi som har ont. I våra kroppar vi kan inte gräva ner oss bara för att vi har dialys, har sjuk gymnastik. eller har svårt att ta oss fram på ett eller annat sätt.  Jag vill att ni tar er i kragen och tänker efter vad ni vill med era liv. Livet  är alldeles för kort för  att känna efter. Vad man orkar göra. Sen när man har blivit lite bättre från sjuk domen som man har då kanske det är försent att leva livet. Så passa på så kanske ni slipper ta mycket värk tabletter fram över.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.