2013-06-10 vi ska inte drabbas

Hej nu är motet drogat. Vi som vill vara ett par vi får inte för att transporterna. till och från varandra. sätter p. Sedan  är det bara inte detta. utan om man är så funktionshindrad. Så man är beroende av masa hjälp. MED VISA SAKER AV PERSONER RUNT OM KRING SOM SKA GÖRA LIVET LÄTTARE ATT LEVA. FÖR RESPEKTIVE PARTNER. DETTA GÖR SÅ ATT MAN INTE KÄNNER SIG FRI MED SIN RESPEKLIVE. VI MOSTE FÅ LEVA UT VÅRA KÄNNSLOR OCKSÅ FÖR VARANDRA. UTAN ATT GOD MAN OCH ÖVRIG PERSONAL SKA SÄTTA KÄPPAR I JULET. BARA DETTA GÖR ATT RESPEKTEN FÖR FOLK ÄR BORTA I DAG. HUR SER MYNDIG HETERNA PÅ MÄNSKLIG RESPEKT I DAG.? VI VILL HA TILL BAKA VÅRAN. LSS LAG. DEN  BLIR BARA EN RÄTTIHETS LAG . VILL ATT DEN SKA BLI LAG SÅ KOMMUNER INTE KAN BRYTA MOT DEN OCH ANDRA SAKER SOM KOMMUNERNA HAR PÅ SITT BORD I DAG. ATT BRYTA MOT FLERA LÄGAR PÅ DETTA SÄTT SKULLE VARA FÖRENAT MED NEDLÄGNING. AV KOMUNER OCH ANDRA MYNDIG HETER.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.