2013-06-02 Nu är det dax i gen

Hej jag är upp rörd. För att vi inte får åka så mycket. Som ni som klarar er. utan.  Färdtjänst. kan Få. Ni har lättare och ta kommenalt. Vi vill sluta att fylla i papper var enda gång vi ska göra något. Detta med papper till allting vi ska göra för samhället. För utom  intyg alla måste ha en gång i livet.  När det gäller vård. Av mäniskor.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>