2013-05-29 Hej alla läsare nu har det vari fubs och klippan stämma

Jag är glad att jag blev. invald. på 3 år i gen. det betyder mycket för mig. och andra förtroende valda att vi som är beroende av. någonting som jag kallar. vår Sl  fungerar för Fort farande. Dom är beroende av detta transtort medel hit och dit dom måstee beställa. Taxi för att komma på sina möten. Där för står inte jag att vi ska sär behandlas för vi är ju lika mycket aktiva som er andra. med  detta menar jag att  blir sär behandlade. För av måste ansöka hos färdtjänst. var ny år vi ska göra något. på papper och års mötes protokoll på allt vi ska göra. DETTA BEHÖVER INTE NI SICKA IN ÖVER HUVUD TAGET TILL SL OCH BE OM. Detta vil vi få fram detta  är inte bra för någon att bli stilla sittande. Där med så vet inte vi hur lansting och kommuner tänker där. Vi har också lärt oss att de personer som är beroende. av mycket medicin är i behov av att får röra på sig i mellan år för att komma i från all vård tristes.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.