Hej nu är det 2012 02 29

Då jag skriver i gen och uppmanar läsarna att hjälpa till när dett gäller att för nya klippan och fub.

Sedan så ska ni och få vet att jag blir av med mitt nuvarande jobb den sista april. På www.framtidsjorden.se

På grund av att dom inte har pengar kvar för känsten. Med det är ju konstigt för att dom får ju pengar för att ha mig anstäld. Jag har kunskap när det gäller hur man ska jobba för att få in dagligvärksamheter. Men jag får inte av vända telefon om jag inte får tag i folk via dator. Detta blir jag förbanad för. Men när det blir fråga om att byta jobb då finns det möjlighet att vi kan för lönnebidrag för att arbets givare ska våra anställa oss.Detta tycker jag med fler är konstigt.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.