Hej alla läsare 2012 02 22

Ett fösök att få er Igen att förstå att. Om arbetsgivare kör med er. Ta hjälp av ert fack så pratar dom med era. Abetsgivare det är därför man betalar fackav gift. Kan inte dom hjälpa er så ta hjälp av er.Arbetsfömedling. Så att ni sliper bli över körda av eran. Arbetsgivare. Som jag har blivit. Den låter mig inte göra det som jag är anstäld för att göra. Låt inte er bli över körda. Utan kräv eran rätt. Om arbetsgivaren vid håller att ni måste göra som han eller hon säger så hota med att ni slutar efter ert anstälnings kontrakt går ut. Det ska inte vara en press på dom anstälda. Trivs man ej på jobbet så blir detta konsikvänser för arbetsgivarna och  detta ska stå dom dyrt.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.