2017-01-22 DET VAR ETT TAG SEDAN.

HEJ PÅ ER NYA OCH GAMLA LÄSARE. NI SKA OM NI REDAN INTE VET DETTA ATT GRUNDAREN TILL DENNA. HEMSIDA ÄR TROENDE. DET BETYDER I DETTA FALLET FLERA SAKER FÖR MIG SOM. GRUNDARE TILL SIDAN ATT JAG LITEN DEL TROR PÅ GUD. MED JAG TROR OCKSÅ PÅ VAD MENSKLIGHETEN KAN HJÄLPA VARANDRA MED OM NÅGON ELLER NÅGRA FÅR PROBLEM. SÅ ATT OM NI FÅR TAG I ER KÄRLEK SÅ FÖR SÖK BEHÅLLA HONOM ELLER HENNE. IN I DET SISTA FÖR SOM JAG SA TIDIGARE I STYCKET SÅ KAN OCH SKA MAN I SÅ HÖG UTSTRÄCKNIG. SOM MÖJLIGT HJÄLPA VARANDRA INTE SJÄLPA VARANDRA. JAG OCH ANDRA I SAMMA SITTVATION HAR OFTA BLIVIT LURADE AV FOLK. AV DOM SOM MAN SKA FÅ HJÄLP UT AV. HAR PÅ FRIVILIG VÄG TAGIT PÅ SIG EN STOR UPPGIT. FÖR ATT DOM VILL HJÄLPA FOLK ATT INTE BLI SATTA I SKULDER. DOM KALAS FÖR GODE MEN DÅ. MEN DOM VILL PENGAR FÖR DET SOM MAN UTFÖR FÖR ANDRAS RÄCKNING PÅ DERAS FRITID OCH DÅ TYCKER VÄL. JAG MED FLER. ATT DET ÄR FEL. VARFÖR SKA MAN HA BETALT NÄR MAN UTSER SIG FRIVILIGT ATT HJÄLPA ANDRA. FÖR I SVÅRARE SITVATIONER. DÅ VÅGAR INTE NÅGON TA HJÄLP AV NÅGON OM MAN SKA TA PENGAR FRÅN .VÅRA SKATTE PENGAR FÖR HJÄLPA FOLK MED DERAS. EKONOMI. ELLER TA BETALT FÖR ATT FÅ HJÄLP ATT NÅGRA SOM INTE HAR HAND OM SINA EGNA TILL GÅNGAR SÅ SOM PENGAR OCH SÅ TILL VIDA ATT MAN MÅSTE PÅ GRUND. AV C.P SKADA ELLER NÅGOT ANNAT ÄR BEROENDE AV ETT HJÄLP MEDEL SOM. TAXI ELLER AV ANDRA MENNISKOR FÖR ATT KUNNA TA SIG FRAM. PÅ NÅGOT VIS. I SAMMHÄLLERNAN. DÅ TÄNKER JAG BARA INTE PÅ SVERGE UTAN ÖVRIGA VÄRDEN OCKSÅ SOM HAR DET SÄMRE STÄLT. DOM HAR INTE NÅGOT JOBB ATT GÅ TILL. www.arbetsförmedlingen.se som är en statlig sak som ska hjälpa oss att få jobb det gör inte sitt jobb. utan låter de som är arbetslösa få söka sina jobb själva. DET TYCKER VI ÄR FEL.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.