Vad gör politikerna? 16-10-27

Hej Jag med fler. Vill se att vår. Regering och Riksdag Ska ta och göra verklighet av löftet. Att skrota fas 3 Som inte ger folk jobb utan bara praktik. Sedan så tycker jag med fler att dom ska ta och ta till baka kommunernas upp gifter från kommunerna till staten. För att folk har sätt under ett par år nu. Brister hos alla kommuner som lovar saker med det blir bara soppa av. Den hårda asfalt dom vill skapa. Jag tycker också att dagliga Verksamheter Ska få löne bidrag i stället för Flit peng som dom får i dag och Ta bort deras pansion Som Det har i dag som pengar det. Räcker ju knappt till Hyrorna som vi alla behöver betala + mat och Ta även att se över detta som ni kalla för goda men är dom så snälla som det segs att dom ska vara. Vad jag och flera med mig har märkt att dom gör detta mot ersättning det var inte meningen från början utan att dom skulle göra detta som en sak på frivillig basis. Jag uppnanar alla att skaffa. Fullmakt i stället. För dom har inger rätt att ta en stor avgift utav er. Utan att varge peson somte ge sitt till Stånd att får göra detta. Då Tor jag med fler att allt blir bättre om. Regering och Riksdag Tog och såg över. Lagarna. Ta även och Se över var vi ska ha Socialen till. Detta ar brott om Om ni vill vara kvar i nästa Val.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.