14-12-06 Det är Dax För att tänka nu?

Hej Det är på det här viset. Vi som har gjort denna sida mölig för er läsare. Vi känner i dag oss strässade över alla för benade koder som finns i dag med. All denna teknik som har kommigt i och med, Denna data värden som har kommit runt om i värden i dag. Idag ska man få mer och mer tid för varandra sägs det. Men vi känner det prisis tvärt om. Det vill säga att man ska göra mer och mer saker via sin eller andras datorer i dag så att det. är ju inte så konstigt att vi glömmer bort varandra. Så att det tar mer tid fram för datan i dag. Så det blir mer och mer möten stilla sitande i dag. En att man är ute och träffar. Någon eller några fysiska personer i dag. Det här och träffa någon ordentligt i dag öga mot öga i dag har blivit svårare och svårare. I genom all teknik vi har i dag i våra hem. Det där med att vi i ska minska våra peppers mengder i dag via datorn det. Tror inte gud på alls och inte har det minskat mengden papper heller. Utan vi får skaffa oss skrivare till varge data i dag så att vi har möjlig het och få det. På papper så att vi har bevis på att vi har jort saker rätt och riktigt. I fall det skulle knasa till sig som i mitt. fall  Jag har glömt min telefon på mitt praktik ställe och jag kommer ej dit för att jag måste. Ringa efter taxi och hur löser man en sådan sitva tion utan telefon i dag. Detta gör också att man sitter för l.änge framför sin dator för att man vill komma att prata med någon. Hur dom har löst problemet. Sedan har vi det här med Strömingen i dag. Vad gör vi om den går. Då funkar inte datorer och all annan teknik inte häller. Allt så vi lever i dag i en mera sårbar värd i dag en för ett på år sedan. Innan jag går och ätter så vill jag ta ett exempel till. Det är att all denna datoriserade värd i dag har för stört mina ögon och att vi har. miljö lampor i dag som sägs hålla längre men lyser svagare.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.