14-10-26 Dax att gå in.

Hej Jag som ligger bakom sidan www.stefanochkris.fub.se Har gjort ett par film klipp som vi vill att ni ska titta. på och lära av vad dom säger. Det ena film klippet handlar om. Vad en lss Handläggare gör och det andra film klippet handlar om vad en. Medlems rådgivare kan hjälpa till med. Men kom då i håg att det är medlemar i föreningarna själva som ska ringa om dom har problem men något. Så att det inte blir miss förstådda som de kan bli om någon annan. Ringer åt medlemen som är berörd av. Problem eller de Problemen som kan upp så mellan Personal på gruppboende eller liknande som Dagliga  Sittvationer som Mellan föräldrar och medlemar i en organisation

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.