14-0816 Det finns misförstånd.

Hej det finns miss förstånd över allt och alla. I en gruppbostad tillexempel. Det ska inte styra det boende på något sätt. Utan personal som dom har ska endast vara. Behjälpliga om något drastiskt händer. Dom bestämmer inte över de boende.  Utan bestämmande rätten ska så långt som det är möjligt liga hos individen självt. Om detta inte går ta hjälp av pojkvän eller anhörig. Om inte det fungerar då häller att ta hjälp av varandra i en relation mellan er 2 te då anhörig till hjälp förstår inte dom anhöriga häller ta då hjälp av. Respektive organisation som för hoppnings vis alla är med i någon stans. ert fack på jobben. Om ni jobbar er pojk eller flickvän om ni har förtroende så lång om inte det skulle gå då är sista ut vägen er boende personal eller organisation ni tillhör. arbetsförmedlingen ska se till att dom före tag dom anlitar hjälper ut folk i jobb.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.