13-10-10 Dax att ta till backa.

Hej vad är det då vi ska ta till backa? Som denna Moderata regering har tagit bort från oss som är i behov av hjälp. Jo vi som har gjort denna sid vi tycker alla att det är dags för åter tagande av. LSS och sol båda är. Rättig hets lagar i dag. Men kommuner följer inte dom. För att dom är inte tvingande lagar. Vi skulle vilja att dom blev tvingande lagar. Lagar är till för att följas till…Och pricka annars ? VI OSS VAD SKA MAN HA LAGAR TILL FÖR I GENTLIGEN. www.svt.se  Titta och tänk noga på vad som sägs i detta klipp. Som heter kommuner sätter tidsgräns för. LSS beslut vi tycker att behov som finns nu kommer man att behöva livet ut. Man blir aldrig av med ett hjälp behov.  Ett exempel Har du en hyres lägenhet och du har räkningar att betala år och månader och plötsligt har du inget jobb skulle du då vilja sälja möbler dina möbler i din egen lägenhet för att ha råd att bo kvar? ja eller nej. Tackar er på förhand om vi vil kommen tera. OM det är svårt att hitta. Skriv då i sök rutan LSS. Så Kommer det fram.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.