2013-06-30 Vad förbannad man kan bli

Hej i går skrev jag om minnet som vi alltid måste. Ha i ständig uppdatering. För att komma i håg saker om man vill göra saker oplanerat. Det som allt så kallas för att man gör spontana saker som man ej har planerat. När saker går sönder det är häller inte planerat. Så jag med flera funderar då på vad. Det är som man menar. med ordet  som man ska få saker och ting jorda på en gång. Det som kallas för jour i dag inte står för vad det ska vara i dag.  Människor kan ju aldrig planera när saker inte går sönder.  Man in  rättade jourer bara för att få snabb och effektiv sörvic men vad är den i dag. Respekten för mänskligheten är helt porta i dag. var för gör samhället så här mot oss,

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.