2013-06-10 DETTA ÄR LÄS VÄRT

HEJ VI SOM ÄR FUNKTIONS NEDSATTA. VI KÄNNER OSS DISKADE I SAM HÄLLET. VI HAR BEHOV SOM ALLA ANDRA. BARA DET ATT VI ÄR MER BEROENDE AV HJÄLP ATT TA OSS UT. FÅR VI INTE OBEGRENSAT MED TAXI FÖR  ATT  KOMMA UT. SÅ FÅR VI RINGA ETT O TALL SAMTALL OCH VÄM BETALAR DOM SAMTALEN.  DET ÄR KUNDEN STÄLVT SOM FÅR STÅ FÖR. DOM ONÖDIGA SAMTALL SOM DETTA INNE BER FÖR VAR OCH EN. JAG FICK ALLDENLES I DAG ETT  SAMTAL SOM JAG INTE SKULLE BEHÖVA FÅ OM DETTA. MED. NIX REGISTRET FUNKADE ORDENTLIGT. VAR FÖR FINNS NIX FÖR   JO FÖR ATT SLIPPA ATT TA HÄMLIGT TEL NR. FÖR ATT HEMLIGT  NR. DET KOSTAR OCKSÅ OCH DEN LÄGS PÅ TELE REKNINGEN. DETTA ÄR EN HÖGST ONÖDIG  KOSTNAD. TYCKER MÅNG.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.