Hej nu har det varit mycket på gång 2012-06-01

Hej alla nya och gamla läsare.Det var nu ett bra tag sedan ni fick läsa nya saker. Stefan som har startat sidan. Har varit på. Bazar där han bor dom som tycker om att  hitta billiga saker. tyckr jag ska gå på.Basaret eller loppmarknader Ni som ävev tycker om att gå på teater. tycker jag har en annledning att titta in på min sida. Välkommen till. Teater Reflex  & www.teaterreflexen.se  och se vad som er bjuds. Lördagen den 19 maj då arangerade dom på Torget i Kärrtorp och på REFLEXEN Teaterkör, Loppis, lotterier kafé med våflor,hembaktabullar och varma korvar. Dett var med stöd av ABF: Sedan var stefan på tillgänglighetsmarchen.som gick den 26 maj jag tyckr att det är lite syn dör att det är bara jag som går från Fub. I stockholm gå gärna in på www.tillgaglighetsmarschen.se och läs mer vid måll som var vid kullturhuset i år så fick jag i min hand en lapp. Om till gänglighet av nya slussen. Där fick jag min kollega.krister som jag pratar om på denna sida att också vara med på. Detta och Detta var då vid. Stockholms Stadshus den 28 maj kl 17  Dom som annordnade detta var.Föreningeng bevara slussen. mailadress.bevaraslussen@gmail.com billig medlemsavgift.100 kr till sist vill jag lista upp vad vi stod och skrek  1 skall vi nordin och kompani tack För högriskterminalen för Vämdö och Nacka? Nej 2 Bussar börjar ofta brinna hur ska vi upp ur terminalen hinna? 3 Stoppa ett dåligy förslag gör på terminalen ett OMTAG 4 Terminalen är en falig säck vi vill ha den väck!

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.