Hej nya och gamla läsare 2012 01 11

jag som har komit på sidan.  Tycker att det är fel i dag att man kan jobba i hög ålder för det går så många arbetlösa i dagens  samhälle ta er i kragen pansonen är en upp skuten lön. Alltså ta och tänk på er hällsa i slut endan så blir varj menniska trött och kroppen måste villa. I slutet av livet. jag vill att ni tänker er för hur myket i livet ni har orkat med att göra endå för samhället.  Låt bli att slita ut er vi har bara ett liv. Det går ej att leva om era liv. Ta och skapa jobb i genom att man tar vara på folks kunska i tället  .för att Säga upp massa folk för nam spara hemst lite pengar på att säga upp folk  Ni som är chefer på alla arbeten ni ska börja med att tänka på hur bemöts själa för söka över för det till era anstälda så slipper ni konflickter på jobbet med era anstälda.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.