Hej nu var det ett tag sedan jag skrev

Hej nu ska ni läsa här. jag Stefan Bartsch blev tillsvidare anstäld. Den 1 maj 2011. på ideell förenin som har. Namnet framtidsjorden. www.framtidsjorden.se  mia uppgifter är att gå ut och marknads föra oss. Så för att kunna göra detta måste jag känna till lite föreningar så. som. Fub. www.fub.se  Vad dom syslar med . www.dhr.se även lite dagligalera väksamheter. vi sitter i ett förenings hus som vi delar med andra föreningar men vi har  lokaler i huset som står tomma i dag. Vi kallar detta hus för. Solidaretetshuset. Om ni är en förening i dag som. Inte har någonstans att var. Titta då in på www.solidaritetshuset.se om ni vill. Som ni har läst så har jag mycket kontakter med andra  jag var runt och besökte två dagliga värksamheter. Som ligger på. Liljeholmen. Dom besökte jag för. fub och klippans räkning. Då undrar ni förstås vad jag jorde där. jo jag besöke dom för att kolla hur man mår när man arbet på daglig värksamhet. hur man trivs också Är viktigt att kolla. Nu vet ni säkert inte vad. Buku metoden är för något. Det finns att läsa om på. www.fub.se Nu vill man för stås höra vad skillnaden är mellan fub och framtidsjorden.  www.fub.se har att man ska värva enskild med medlem. Medans www.framtidsjorden.se har att du ska försök värva grupper som är intreserada av klimatsmart mat texempel eller färtrejd. vi åker ut och försöker få resturanger att bli intreserada att klimatet också. För att kunna göra det sist nämda så gick jag en kurs i in samling. www.frii.se På två och en halv dag tidningen som. Dom ger ut till sina medlems organisationer. Är mycket bra. www.friviligasinsamlingsstiftelse.nu Obs vil vill ha en dagligvärksamhet som hjälper oss att paka. Med fub riks nu så var jag i finland för att fräffa vår syster organisation. Steg för steg det var bra. Deras talande parol är att. KOM MED OCH SKAPA ETT SAMHÄLLE FÖR ALLA.  Där kommer vi in på vad jag gorde i går jag var med på för hoppningsvis sista. www.tillganglighetsmarchen.se Dels föra att visa på att stockholm moste bli en till gänglighuvedstda för alla. occh dels för att göra framtidsjorden kännt. Så jag passade på att dela ut. EN ekilogiskt hållbar värd är möjlig.  Klimatsmart maguid. Till sist vill jag upp manna alla våra läsare att gå i på någon av webb siderna jag har lagt på på min hem sida.

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.